Pokličite nas:
080 1202
080 1202
Pišite nam:
Pošlji povpraševanje
Jezik:
 
DOKAZANO okolju
prijazno
 
Zagotavljamo 3X DALJŠO
življenjsko dobo lesa
 
1x in trajno zaščiteno,
BREZ OBNAVLJANJA
 
Več desetletna tradicija
testiranja izdelkov PO SVETU
Pošlji povpraševanje
07.03.2020
Kot že nekaj let zapored tudi letos sodimo med podjetja, ki so prejemniki ...
Preberi več >

Sponzorstvo Immersive School of Architecture 2019

01.02.2019
Ponosni smo, da bomo del zanimivega in ambicioznega projekta Immersive School of Architecture,  v okviru katerega bodo študentje arhitekture, ki prihajajo iz  Slovenije, Belgije, Danske, Madžarske, Nizozemske, Poljske, Portugalske,  Slovaške, Španije, Združenih držav Amerike in celo iz Avstralije, teden  med 11. in 16. aprilom 2019 aktivno preživeli na odmaknjeni lokaciji v  prelepi dolini Trente, torej v slikovitem okolju Triglavskega narodnega  parka.
V tem času se bodo nekaj dni popolnoma posvetili nalogam, pri  katerih bo interakcija z mednarodno priznanimi mentorji maksimalno  sproščena. Tedensko delavnico bodo vodili mentorji Richard Leplastrier,  Maruša Zorec in Peter Stutchbury, svetovno znani po odzivnem,  premišljenem in občutljivem oblikovanju, podprli pa jo bodo izbrani  kritiki in strokovnjaki, kot so Aleš Vodopivec, Aleksander Ostan in  Matej Gašperič.

Sponzorstvo  tega imenitnega dogodka smo, še posebej zaradi našega dolgotrajnega  odličnega sodelovanja z birojem arh. Mateja Gašperiča (njegovo mnenje o  naših izdelkih in storitvah lahko preberete tukaj),  z veseljem sprejeli. Naši vzorci so na Kekčevi domačiji, nekoč filmski  lokaciji enega od prvih slovenskih filmov, ki je danes skrbno  prenovljena, že izpostavljeni vremenskim vplivom in bodo meseca aprila  na voljo tudi udeležencem dogodka.