Pokličite nas:
080 1202
080 1202
Pišite nam:
Pošlji povpraševanje
Jezik:
 
DOKAZANO okolju
prijazno
 
Zagotavljamo 3X DALJŠO
življenjsko dobo lesa
 
1x in trajno zaščiteno,
BREZ OBNAVLJANJA
 
Več desetletna tradicija
testiranja izdelkov PO SVETU
Pošlji povpraševanje
23.09.2022
Leto 2022 je za naše podjetje prineslo kar nekaj sprememb.
Preberi več >

Naši izdelki

Neodporne vrste lesa (bukev, jesen, jelka, smreka, bor, macesen, itd.) je pred razkrojem na prostem možno učinkovito zaščititi le s sredstvi in postopki za osnovno, globinsko zaščito lesa. Osnovno zaščito lesa je potrebno izvesti le enkrat v njegovem življenjskem ciklusu, zato je pomembno, da izberemo kvalitetno in učinkovito zaščitno sredstvo. Paradna konja podjetja Silvaprodukt na področju osnovne zaščite lesa sta zaščitno sredstvo Silvanolin® ter postopek termične modifikacije lesa Silvapro®, ki sta plod našega lastnega znanja in razvoja.

Po izvedbi osnovne zaščite lahko les po želji obarvamo še z lazurnimi premazi, s čimer upočasnimo tudi procese staranja in sivenja njegove površine. Pri barvanju lesa, ki bo izpostavljen vremenu, je pomembno, da izberemo tankoslojne, paroprepustne premaze, saj le ti omogočajo enostavno obnavljanje, predvsem pa lesu pustijo »dihati«. Adut podjetja Silvaprodukt med lazurnimi premazi je tankoslojni akrilni premaz na vodni osnovi Silvanol Lazura B.

Naše proizvode za zaščito lesa lahko uporabite sami ali pa zaščito vašega lesa enostavno prepustite nam. V naših proizvodnih prostorih vam nudimo strokovno impregnacijo lesenih izdelkov s sredstvom Silvanolin® in storitev termične modifikacije lesa po postopku Silvapro®. V sodelovanju s strokovnjaki z Univerze v Ljubljani pa vam lahko ponudimo tudi pomoč pri sanaciji objektov, ki so zaradi okužbe lesa z glivami razkrojevalkami ali zaradi napada lesnih insektov (»črvov«) že začeli propadati.

Proizvodom in storitvam podjetja Silvaprodukt lahko zaupate, saj imamo več kot 60 let izkušenj na področju zaščite lesa. Vsi naši proizvodi in storitve so zagotovljeno okolju prijazni, v skladu s slovensko in EU zakonodajo, njihova učinkovitost pa je redno preverjana s strani neodvisnih ustanov.

Smo PRAVI PARTNER na področju ZAŠČITE LESA.

 Katalog naših izdelkov